Ens avancem a Sant Jordi amb la proposta musical i literària de Cornèlia Abril

Dijous 21 d’abril, a les 19’30h, a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès, el grup literari Cornèlia Abril organitza un recital amb música i literatura per celebrar Sant Jordi.

IMATGE LLIBRE. hedanarmen_web_ revbaixaL’escriptora Pilar Valero presentarà el recull de relats He d’anar-me’n. De conflictes i decisions que capgiren la vida, Edicions Els Llums, del grup literari Cornèlia Abril. He d’anar-me’n inclou set històries narrades amb la voluntat de retratar universos particulars, sempre a partir d’un únic fil conductor: com i fins a quin punt les circumstàncies de la vida obliguen a prendre decisions i a enfrontar-se al destí. Una confrontació crucial pel que fa a la descoberta de la veritat i al creixement dels personatges protagonistes. Cadascun dels relats conviu amb un poema escrit i amb una pintura dins un llenç.

Cornèlia Abril

El grup literari Cornèlia Abril està format per les autores: Sílvia Armangué, Pepa Bagaria, Mercè Bagaria, Maria Cirera, Montserrat Medalla, Matilde Nuri, Marta Pérez i Sierra, i Carmen Sanzsoto.

El recital de música i literatura comptarà amb els escriptors Miquel Cartró i David Monteagudo i, del grup literari Cornèlia Abril: Pepa Bagaria, Mercè Bagaria, Matilde Nuri i Marta Pérez i Sierra. També es gaudirà de la poesia de “El noi dels encàrrecs”. L’acte estarà amenitzat amb música amb el grup Fusió Musical NL., format per Mar Navarro Mazón i Mon Sierra García.

La cloenda anirà a càrrec de Joan Ramon Riera, editor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s