Una nova presentació del poemari eròtic Festí

20180321 Cartell Festí

Miquel Cartró presentarà per segona vegada el poemari eròtic Festí a Vilafranca, després de l’espectacle presentació que fa oferir a l’auditori del Vinseum. L’acte es farà el proper 21 de març, a les 20h, a l’Agrícol (passatge d’Alcover, 2) i comptarà amb la participació de diversos artistes i la col.laboració de la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol i el suport de Caves Vilarnau.

La presentació del poemari Festí serà diferent del que ens tenen acostumats la presentació de llibres. Miquel Cartró compta amb la complicitat de diferents artistes que oferiran un ambient suggeridor: Jaume Montané, actor, serà la veu poètica de la vetllada, Oriol Mula, flauta travessera, i Balisana Ruiz, guitarra, seduiran amb la música i Roser Blanch i Josep Lluís Pujol amb la sensualitat de la dansa, la fotografia anirà a càrrec de Jordi Sueiro. Un audiovisual de Clara Calvet i Sebastián Riveaud, intentarà estimular els assistents. Finalment, Xavier Hernàndez, escriptor, i Miquel Cartró, autor de Festí, conversaran sobre el llibre.

Festí és el seu segon llibre de poesia eròtica de Miquel Cartró, editat per Neopàtria, amb il.lustracions d’Antoni Martínez Peris. És poesia del desig, dels sentits, del joc sexual. Els versos són pinzellades de plaer que vesteixen imatges fascinants de la nuesa, de la llenceria. Les emocions explosionen, com l’efervescència del cava, amb les bombolles fines de les carícies o amb la fusió afrodisíaca de la xocolata. Excitació que esclata amb l’habilitat del tacte suau, humit, penetrant. Són experiències que gaudirem en escenaris escollits descrits sensualment, com la intimitat del dormitori o un sopar elegant. Festí convida a fruir d’una lectura relaxada, assaborir la subtilesa de l’erotisme  i ser-ne protagonista.

Teresa Costa-Gramunt, al seu blog d’opinió al diari digital Eix Diari, en el seu article sobre Festí, comenta: “En aquest poemari ens trobem, doncs, davant d’un autèntic ‘festí’ de la paraula poètica que expressa la vehemència de la sensualitat eròtica, així com ens trobem davant d’un ‘festí’ d’imatges visuals que creen un voluptuós espai sensual i visual, una atmosfera càlida, ardent, abrusadora, que propicia la trobada amorosa, íntima, dels amants.”

Xavier Hernàndez, al pròleg del llibre, resumeix les sensacions que li produeix la lectura del poemari, amb aquestes paraules: “En resum, com veurem llegint el poemari, tenim entre les mans un exemplar de poesia eròtica que traspua una sensualitat felicíssima de ser sentida i viscuda. Aquesta, vers a vers, regalima cada poema fins al final per, a continuació, arrapar-se en l’inicia del següent, el qual, al seu torn, entoma de ple la proposta i la continua desenvolupant.”

Aquí podeu llegir un fragment de Festíaccés al llibre Festí

Anuncis

Hi ha un comentari

 1. Moltes felicitats per toooot Miquel!

  Una abraçada,

  Alicia Linares Roger

  c/Marquès de Mulhacen, 21 Dpcho. A – 08034 Barcelona

  http://www.alicialinares.com | http://www.mondayhappymonday.com

  Tel. (+34) 661 374 514

  Nota de Confidencialidad y Política de Privacidad | La información contenida en este mensaje de correo electrónico es confidencial y está destinada exclusivamente a su destinatario. El acceso o uso de este mensaje, por parte de cualquier otra persona que no esté autorizada, pueden ser ilegales. Si no es usted la persona destinataria, le rogamos que proceda a eliminar su contenido. De conformidad con la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico y de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le comunicamos que su dirección forma parte de un fichero automatizado titularidad de Alicia Linares Roger con el objeto de poder mantener el contacto con usted. Si desea acceder, rectificar, cancelar u oponerse al tratamiento de sus datos póngase en contacto conmigo en el siguiente correo electrónico alicia@alicialinares.com

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s